umno Burukkan PAS Selepas Gagal Jalin Kerjasama.

| comments

Pesuruhjaya Pas Negeri Sembilan, Mohamad Taufek Abd Ghani menyifatkan kenyataan najib Razak yang meminta anggota Umno mendedahkan imej sebenar Pas semasa Perhimpunan Agung Umno 2012 sebagai terdesak.

Katanya, taktik sedemikian tidak lagi relevan pada masa kini, selain menunjukkan ketidakmatangan Umno dalam berpolitik.

Perbuatan mencari keburukan orang lain menjadi bukti betapa Perdana Menteri dan Umno semakin terdesak untuk meraih kembali sokongan rakyat.

“Mereka juga dilihat semakin tersepit dan ketandusan idea lantaran masyarakat semakin bijak menilai mana yang baik dan buruk,”

umno yang sedang mengelabah sekarang dilihat cuba memburuk-burukkan PAS  selepas usaha bekerjasama dengan PAS gagal.Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit