Atas Pelamin Tanda didahi saiful telah sah hilang

| comments (2)

haji saifool dah kawin... hari ni dekat facebook banyak gambar dia kawin, ramai jugak tetamu yang datang, Datuk paduka menteri besar kedah yang baru ada , calon ahli parlimen 101% yakin menang dekat Shah Alam tapi kalah teru , dan ramai lagi sebenarnya, anak pak deris yang tak ngaku blogger tu ada.


Tu tak penting, biasa la artis macam saifool ni semua org nak datang tengok macam mana rupa dia kawin, pelik ke, sama macam orang ke, apa ke... selebriti la katakan. biasa la sume kalau jeneral umno nak ambik gambar... idola la katakan.

Malas nak cerita panjang-panjang bab tu, cuma nak bagitau, tanda hitam dekat dahi saifool dah ilang dah, mungkin dah bebetul hilang atau mungkin sebab sebenarnya takde pun tanda yang ori...

Takpe la saifool, dah kawin boleh la teruskan ibadat, ye la.. dah suami orang kan... harap-harap nanti tanda dahi tu muncul balik la ye.





AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 2 comments

6 Jun 2013 11:08 PTG

Manusia kita boleh tipu tapi malaikat yang mencatat Rokip dan Atid tak dapat ditipu.Birds of the feathers flock todether.

Tanpa Nama
12 Jun 2013 5:00 PTG

susah hati ke korang tengok org kahwim..Tanda dahi ke tak tanda dahi ke..Allah makbulkan doanya di tanah suci Mekah..Itulah sebabnya suruh le pemimpin no satu anda ketanah suci berdoa..makbul doa disana insyaAllah..Kerja berkempen kuat tak semesti boleh berjaya tanpa izin Allah..Itu anda lupa dengan jelasnya..tunggu le lima tahun lagi yee..berdoalah di Mekah..duit banyak pun tak guna..kalau ke mekah pun berkira-kira..takut tak dapat kempen..

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit