Hakikat BN, PAS dan Syiah

| comments (4)


Ini adalah perkara yang berlaku hari ini tidak kira di mana-mana termasuk Malaysia.


Hari ini permainan dan isu Syiah dimainkan di merata tempat. 

Di Malaysia pergaduhan tak terhenti sehingga menyebab banyak tangkapan dan setiap hari media memainkan perkara yang sama.

Cuba lihat gambar di atas.


Bukan mahu back up sesiapa, tapi kita ini sesama manusia.

Hujah dibalas hujah, pendapat di balas pendapat.

Islan bukan agama zalim.

MEGAT HIDAYAT

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 4 comments

14 Ogos 2013 2:23 PTG

ini bkn soal fanatik mazhab...check sndri fakta ni, syiah dtg dri fanatik politik sebelah saidina ali slps di hasut oleh yahudi abdullah saba, syiah rafidah tiada d zmn rasulullah,..syiah bantu tartar serang bagdad hingga islam jatuh, kitab dibakar,ulama dibunuh...syiah jg yg tlg amerika serang iraq, kini iraq di hadiahkan kpd iran, byk lg pengkhianatan syiah pd sunni,syiah hina para sahabat nabi yg mulia, hina isteri nabi aisyah. membunuh merogol kaum suni, membunuh anak2 malah bayi suni hya krn nama umar atau aisyah, syiah menyembah ali dan imam 12....syiah memusuhi suni..ini bkn soal kemanusiaan atau human right..ini adalah soal akidah.....JGN MENULIS SESUATU YG ANDA SENDIRI TIDAK FAHAM!!!!!

Tanpa Nama
26 Ogos 2013 12:15 PTG

Imam Bukhari kata syiah bukan islam.

Tanpa Nama
26 Ogos 2013 12:17 PTG

Imam Syafie pun kata syiah bukan islam.

26 Ogos 2013 9:28 PTG

Semua tuduhan keatas syiah tak berasas. Macamana nak percaya tuduh2an tu. Kata syiah ada quran lain, tapi bila pegi Qom qurannya sama. Kata syiah halalkan darah org sunni, tapi yg kena bom kereta semuanya org syiah. Kata syiah bersahabat dgn Israel, tapi hizbollah yg berperang dgn Israel. Kata syiah menyeleweng akidah, tak bagi tau pulak akidah yg mana satu menyeleweng. Kata syiah cederakan badan sambut asyura, bila gi Iran, amalan cederakan tu diharamkan disana. Kata syiah bunuh sunni si Syria, sedang syria dlm zone perang: tentera Bashar dan penentang Bashar saling berbunuhan, yg kuat menang, yg lemah kalah. Kanak2 dan wanita yg terperangkap ada yg terbunuh.

Sebenarnya permusuhan yg berlaku kerana berebut kuasa. Tak da kena mengena dgn konflik sunni-syiah. Macam lah di Mesir, sesama sunni berbunuhan. Ada pihak yg menangguk di air keruh menambahkan lagi api permusuhan sunni-syiah. Pihak itu tidak lain dari ZIONIST. Siapa yg turut membakar permusuhan sunni-syiah dah masuk lubang biawak Zionist.

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit