NAIB CANSELOR UiTM KUTUK CINA? RASIS?

| comments

Konon hendak menjaga hak Melayu dan menghormati kaum lain.
Konon nak wujudkan suasana keamanan.
Konon nak wujudkan suasana sihat demokrasi untuk lahirkan mahasiswa pandai dan bijak di UiTM.

Akhirnya, mamak Sahol Hamid terkangkang!

Kah Kah Kah






Ceritanya adalah apabila @Twt_UiTM dikendalikan oleh Dyana orang kanan Lim Kit Siang. Jadi, si Sahol ni berbulu, tercabar kemelayuannya bak kata AC Mizal.

Akhirnya, terkantoi! Kah Kah Kah.

Dan terkantoi nak deny pulak dekat Malaysiakini. Telur hang letak mana? Melayu itu sepatutnya berani. Kalau betul nak lawan, lawan betul-betul. Jangan baling batu sembunyi tangan bro!

Dah confirm-confirm kau tweet, kata kena hack la apa la. Podahhhh!

Mahasiswa UiTM jangan tidur lagi. Bangkit!







Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Komen

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit