Video Penuh Perkasa Kacau Majlis Tazkirah Di Kedah

| comments

Malu sungguh orang kedah dengan perbuatan Perkasa yang tak reti hormat Masjid, Tazkirah yang disampaikan oleh Dato' Seri Anwar Ibrahim tadi mereka ganggu.

Pengerusi Pengerusi PERKASA Kota Setar Jamaludin Hashim mengakui sendiri kira-kira 50 ahli PERKASA berdemonstrasi di hadapan Masjid Al-Hussain, Kampong Pumpong bagi menghalang Anwar menyampaikan tazkirah pada malam tadi.

Alasan yang diberikan perkasa sungguh dangkal, Apakah didalam islam untuk menyampaikan Tazkirah perlukan "tauliah" dari jabatan Agama tempatan, sedangkan ada hadis nabi meminta kita menyampaikan kebaikan walaupun cuma sebaris ayat.

Dibawah adalah video kekacauan yang ditimbulkan perkasa malam tadi.Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit