Pencacai umno pun dah yakin sangat PR ambil alih kerajaan,

| comments


Lama sangat tukanglawan tak update blog,dah nak dekat PRU ni, tukanglawan Insyallah akan aktif balik blogging,

Bukan apa, semua dah sedia nampaknya untuk tukar kerajaan baru, umno dah lama sangat, dah terlalu teruk dan busuk.

Kebelakang ni kecoh pasal video bangkang dari longkang, video lawak bodoh tak berapa jadi yang kononnya nak perli pakatan rakyat, tapi sebenarnya menunjukkan kebodohan pelawak-pelawak yang tak peka pada perkembangan semasa.

Tapi kita kene fikir positive, contohnya video bawah nei




Tak sedarkah kita, walaupun video tu cuba memperlekeh pakatan rakyat, tapi pencacai umno yang berlakon dan buat skrip tu pun dah mula yakin PR akan ambil alih kuasa. kah..kah..kah.

Diorang cuba perlekeh pakatan rakyat, tapi dalam masa sama mereka dah akui umno akan kalah.

Percaya tak korang kalau umno ni rebah, umno tak akan bangkit semula, bukan sebab nama parti tu umno, tapi sebab orang dalam umno tu sendiri dah tak mampu berpolitik, bila orang ajak debat pasal dasar diorang ajak tabur fitnah.

Sebab itu lah diorang ni makin dibenci.



Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....


AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Komen

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit