Gempar !!! Ahli Parti Syaitan Mahu Santau Anwar Ibrahim

| comments

Memang umno itu parti syaitan, penyokong umno jelas seorang syaitan, kalau tak semua pun, sebilangan besar.

Kenapa "tukanglawan" cakap macam tu, sebab pemimpin diorang sendiri tak tahu jaga ahli, masa perkasa terpekik macam beruk dekat masjid di kedah tempoh hari, mana pemimpin besar perkasa?, sepatutnya diorang mintak maaf sebab perangai beruk-beruk ni memalukan. ada pemimpin tak berani bertanggungjawab.

Tu baru tempias parti syaitan, parti induk syaitan yang dikenali pulak macma mana?, selain pemimpin diorang jadi toyol rompak kekayaan negara, anak-anak syaitan ni berkeliaraan buat onar.

Tak payah la "tukanglawan" nak cerita onar yang macam mana, selak la posting lama yang "tukanglawan" siarkan. berlambak-lambak huru hara puak ni buat kacau majlis orang. masalahnya ada ke penyokong Pakatan rakyat pegi kacau majlis diorang?. takde kan.

Syaitan kalau mabuk minum brandi, semua dia nak kacau, belum bertemu buku dengan ruas je.

Lagi satu, Syaitan mestilah berkawan dengan Syaitan kan, kalau tak percaya tengok la bukti bawah nei.
Kah..kah..kah, puak ni sangka mereka hebat, buatlah apa saja, kalau ALLAH tak izinkan, takkan jadi apa pun.. dan kalau ALLAH nak izinkan belum sempat buat. ALLAH boleh cabut nyawa orang yang jahat macam nei awal-awal.

Sayang sekali kalau tak sempat taubat, Kalau dah syaitan, menstilah berkawan dengan syaitan jugak, inilah sifat penyokong umno, lagi nak sokong ke... lebih syaitan dari syaitan.
Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit