Tunggu Musim Haji Baru Pilihanraya

| comments

Umno sedar mereka sekarang dalam keadaan amat kritikal sekali, apa cara sekalipun mereka akan gunakan untuk pastikan mereka terus dapat memerintah Malaysia, kalau umno sudah hilang kuasa, habislah terbongkar semua rahsia dan salahlaku pak menteri.

Dan percayalah, jika Umno sudah kalah dan hilang kuasa memerintah malaysia, umno tidak mungkin dapat bangkit kembali lagi.

untuk menjayakan usaha terdesak rejim itu untuk terus berkuasa, Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang menjangkakan, perdana menteri akan mengadakan pilihan raya umum ke-13 pada September depan ketika musim haji.

Ye la masa itu menurut Haji hadi, ramai penyokong PAS akan menunaikan fardu Haji, dan mereka tidak akan dapat peluang mengundi.

Patutlah, tunggu punya tunggu bila parlimen bubar sehingga sekarang belum ada tanda-tanda, rupanya umno nak tunggu masa yang sesuai semata-mata nak menang, walaupun terpaksa korbankan hak menggundi orang lain.

Kalau betul pilihanraya buat masa musim haji, dasyat betul strategi umno untuk menang. perkara haji pun diperguna untuk kekal berkuasa. 

Tak apalah, jika benar nanti pilihanraya pada musim Haji, doakan saja di depan kaabah umno itu tumbang.


Sila like jika suka artikel ini, dan send ke rakan anda untuk kongsi
NAJIB SEBUT "HARAM JADAH", DIA LUPA UMNO DULU PERNAH DIHARAMKAN, JADI UMNO ITU "HARAM JADAH" . NAJIB PERNAH KATA, 'KITA TUNJUK NEGARA INI SIAPA YANG PUNYA," SEBAB MARAH PADA PENYOKONG PAKATAN, DIA LUPA RAKYAT AKAN TUNJUK, NEGARA INI BUKAN BAPAK NAJIB YANG PUNYA. ABU... asalkan bukan umno

Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah
Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini

. .
Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit