Populariti Najib Menurun Lagi, Rosmah masih Atasi Najib

| comments

Najib harus hati-hati dengan perkara ini, kita sudah tahu bahawa populariti umno memang telah teruk jatuh, keyakinan rakyat kepada umno sudah terhakis teruk, semua gara-gara NFC dan beberapa skandal hebat melibatkan pemimpin umno.

Najib sendiri kini dalam keadaan amat bahaya,Menurut pusat kajiselidik bebas Merdeka Centre  rating keseluruhan Najib merosot daripada 69 peratus pada bulan Februari kepada 65 peratus pada bulan Mei 2012.

Merosot sehingga 19 peratus bagi sokongan kaum Cina dan penurunan 8 peratus sokongan India.

Menurut kajiselidik itu lagi, penurunan tersebut tidak dapat diimbangi kenaikan 5 peratus sokongan daripada masyarakat Melayu.

Walaupun artis K-pop dari luar negara diimport untuk menarik sokongan rakyat kepada Bn dan Najib khasnya, kajian mendapati sokongan di kalangan pengundi berusia di bawah 40 tahun juga turut merosot sedikit, dengan rating bagi mereka di bawah umur 30 tahun pada tahap sederhana 61 peratus.

Ini situasi bahaya kepada najib, belum lagi dengan pendedahan Skandal kapal selam yang dikaitkan dengan Njaib yang akan lebih hebat didiedahkan selepas ini.

Mungkin sokongan kepada Najib akan merosot kepada hanya 40 peratus lebih saja lagi, namun Rosmah masih kekal lebih popular dari najib, percayalah kerana ia fakta. rakyat lebih mahu tahu tentang Rosmah dari najib sendiri.


Sila like jika suka artikel ini, dan send ke rakan anda untuk kongsi
NAJIB SEBUT "HARAM JADAH", DIA LUPA UMNO DULU PERNAH DIHARAMKAN, JADI UMNO ITU "HARAM JADAH" . NAJIB PERNAH KATA, 'KITA TUNJUK NEGARA INI SIAPA YANG PUNYA," SEBAB MARAH PADA PENYOKONG PAKATAN, DIA LUPA RAKYAT AKAN TUNJUK, NEGARA INI BUKAN BAPAK NAJIB YANG PUNYA. ABU... asalkan bukan umno

Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah
Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini

. .
Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit