Panas Oiii, Bakal Menantu Najib Kaki Tipu, Mana Nak Letak Muka

| comments

Adoi, masalah negara jugak ni, betul ke bakal anak mehantu Najib ni kaki kelentong, dok sibuk kat suratkhabar luar negara kata anak bakal menhantu tu kaki kelentong, bende ni bukan reka-reka, dah keluar pun dekat New York Post


Makin teruk nama negara ni, Najib terlibat dengan kes kapal selam (baca sini), satu dunia dah tau, cerita tu tak boleh tutup lagi, Rosmah pulak dulu buat panas satu asia bila berita keborosannya terpapar kat banyak akhbar (baca kisah rosmah di sini), lepas tu kisah pertunangan anak najib yang bukan main mahal kosnya tu (baca sini) anak menghantu dia pulak sekarang dituduh menipu ayah tiri pulak,

Mesti Rosmah tengah meroyan sekarang, tengah mengamuk sakan kot atau mungkin gak tak rasa apa-apa pun, almaklumlah, bakal anak hensem. Kazahstan pulak tu.

Mahkamah Amerika Syarikat mendakwa warganegara Kazakhtan Daniyar Nazarbayev, bakal anak menantu Najib Razak, terlibat dalam penipuan.

Dokumen mahkamah yang difailkan di Mahkamah Agung Manhattan mendakwa, dia menipu bapa tirinya seunit kondominium bernilai AS$20 (RM62 juta) dan memasuki Universiti Columbia menggunakan dokumen palsu

Dokumen mahkamah itu menyebut, Daniyar memalsukan dokumen untuk memberikan gambaran bahawa dia berkelulusan daripada sekolah tinggi di Kazakhstan. tapi dia sebenarnya bersekolah di Switzerland dan tidak menamatkan pelajaran.

Rekod Columbia masih menunjukkan Daniyar masih dalam senarai bekas pelajar dan konvokesyennya pada 2010.
Hah kalau jadi la kawin boleh jahanam negara ni, dokumen abis sekolah pun dia nak palsukan, nanti abis semua kontrak dekat negara ni dia dapat guna dokumen palsu, biasa la, dari kecik belajar menipu, dah besar nanti jadi hantu.

kalau hari ni menipu bapak tiri, apa pulak nanti bapak mertau. kah.kah..kah.. Errrm, Agaknya Anak Najib pun kene tipu jugak agaknya, sebab tu terpikat. kah..kah..kah

Sila like jika suka artikel ini, dan send ke rakan anda untuk kongsi
NAJIB SEBUT "HARAM JADAH", DIA LUPA UMNO DULU PERNAH DIHARAMKAN, JADI UMNO ITU "HARAM JADAH" . NAJIB PERNAH KATA, 'KITA TUNJUK NEGARA INI SIAPA YANG PUNYA," SEBAB MARAH PADA PENYOKONG PAKATAN, DIA LUPA RAKYAT AKAN TUNJUK, NEGARA INI BUKAN BAPAK NAJIB YANG PUNYA. ABU... asalkan bukan umno

Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah
Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini

. .
Share this article :

Catat Komen

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit