Najib letak jawatan esok?

| comments (3)
Tukang lawan dapat satu SMS dari seorang rakan yang mengatakan berita najib akan meletak jawatan mula disampaikan dan sedang hangat disebarkan melalui BBM (sistem pesanan ringkas Blackberry)

Antara lain msg yang disampaikan itu berbunyi seperti berikut."BBM aku betalu -talu ni najib resign esok, semua pegawai pm sedang kemas fail."


Kita nantikan apakah berita yang tersebar ini benar, dan jika ini adalah perkara benar esok mungkin akan menjadi satu sejarah. dan apakah wajah lanskap politik malaysia selepas esok...

Adakah BN mampu memperbaiki reputasinya yang semakin tidak diyakini rakyat?

Dan jika benar, atas alasan apakah najib meletak jawatan esok.. ini agak pelik, namun tidak mustahil... mereka harus melakukan sesuatu dan berkorban demi menyelamatkan Umno...

Kerana jika umno tumbang pada PRU13 nanti kesan kepada mereka pasti akan lebih besar dan teruk .. jika difikir logik akal.. tiada perkara mustahil yang akan dilakukan umno untuk terus berkuasa.

@TUKANGLAWAN Rasa sangat pelik.. jika benar kenapa?.."Umno dan be-End Makin terdesak dan mengarut, polis dan SPR dan kini JPN  dipergunakan untuk kekalkan kuasa mereka"

Share this article :

+ comments + 3 comments

Awanama
9 Oktober 2012 2:34 PTG

KALAU BENAR BAGUS SANGATLAH

31 Januari 2013 11:53 PG

la..dah habis tarikh hrmm tak baca habis td malu pulak sorry

Awanama
18 Februari 2013 7:17 PTG

BAGUS!!! BLAH AR 1 MALAYSIA BODOH NGAN BAJET 2013 CAM CELAKER JER

Catat Komen

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit