Bukti Jelas umno Tidak Ganas.. Kah..kah..kah..

| comments


Punyalah dasyat umno nei, mereka mengaku hanya umno boleh jaga keamanan, mereka juga mendabit dada kononnya merekalah yang boleh menjamin supaya orang melayu tidak berpecah.

Kah..kah..kah, hanya orang yang bodoh sahaja boleh percaya, bukankah umno dari sulu suka mengganas, bukankah mereka dan penyokong-penyokong mereka yang sering timbulkan huru hara, ganggu majlis orang, malah baling batu dari tingkat atas rumah flat sehingga mencederakan seorang tua?.

Perpaduaan itulah yang dibawa umno, keamanan rupa itulah yang digambarkan umno.

Ingat lagi tak kisah samseng jalan kebun yang buat porak peranda di jalan kebun kelang tak lama dulu, orang yang sama berlagak gangster berlesen merobohkan malah menimbulkan kekacauan terhhadap mahasiswa di dataran merdeka tak lama dulu.

Orang-orang berotak lembu beginilah yang digunakan oleh umno untuk menakut-nakutkan rakyat, sekalung tahniah kepada pemimpin umno yang begitu bodoh, tindakkan itu hanya menimbulkan kebencian, ingatlah rakyat ini bijak, mereka tidak takut pada ugutan dan provokasi umno.

Nah sekali lagi, dari siang tadi "tukanglawan" diingatkan bahawa sekumpulan penyangak RM30 akan membuat onar, dan nampaknya kekacauaan dan ganggu telah mereka mulakan.

umno sedang nazak, mereka sanggup lakukan apa saja untuk terus hidup.


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....


AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit