Koleksi Gambar Jelajah Merdeka Rakyat Selangor Semalam.

| comments

"tukanglawan" kongsikan beberapa keping gambar program Jelajah Merdeka Rakyat Selangor Semalam.

Antara pemimpin yang sama turut serta dalam program Jelajah Bas Merdeka Rakyat Ke Selangor ialah Dato’ Sri Anwar Ibrahim, Tan Sri Khalid Ibrahim, Azmin Ali & beberapa orang pemimpin lain.

Bermula seawal jam
  9.30 pagi – program itu bermula di Pekan Sungai Besi sebelum ke Kg Sungai Gulang-Gulang, Permatang, Tanjung Karang, Sungai Besar , Sabak Bernam sebelum ke Felda Sungai Tengi Selatan.

Program diteruksan dengan jelajah ke Hulu Selangor, tazkirah dan solat berjamaah di Masjid Abu Bakar Ali Bashah, Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung sebelum ke Pekan Rasa dan seterusnya ke Pusat bandar Baru Batang kali, Hulu Selangor untuk Ceramah Perdana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit