Gempar Macam Tak Percaya, Saham Felda Naik La

| comments

"tukanglawan" ada siar artikel pasal felda yang memetik kata-kata isa samad yang sebut Penurunan harga saham Felda Global Ventures Holdings (FGVH) hanyalah bersifat sementara.

isa Samad kata lagi harga saham tu dijangka meningkat semula dalam tempoh " terdekat" ( baca sini ) berikutan komoditi kelapa sawit yang sentiasa mendapat permintaan tinggi oleh pengguna.

Kah..kah..kah, dalam tempoh terdekat tu dah berapa lama dah nei, kenyataan isa samad kononnya saham felda tu akan naik dia buat masa sambutan rumah terbuka raya puasa yang lepas, tak nampak pun naik, makin turun ada lah, yang naik sekarang darah peneroka.

Ada yang naik darah sampai pengsan-pengsan tengok graf saham felda nei.

Mungkin isa samad pandang saham felda ni terbalik, sebab tu dia kata akan naik, kah..kah..kah...Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit