Video Baru Tersebar, Sah Anwar Ibrahim.

| comments (2)

Tak tau nak cakap apa dah, video baru ni mula tersebar sejak semalam kalau tak silap 'tukanglawan', cuma kali ni, pencacai umno tak kecohkan video ni, surat khabar tak keluar TV pun senyap je.


Kali ni memang kita boleh sahkan memang Anwar Ibrahim lah lelaki dalam video tersebut.

tengok video bawah nei, lepas tengok korang boleh pilih sendiri la pemimpin macam mana korang nak... yang baik ke yang tak berapa baik, yang layak jadi pemimpin ke yang pandai bercakap je tapi sendiri tak paham apa dia cakap tu..



Amacam.... najib boleh buat tak?... ke najib boleh buat macam video bawah nei je?.. kah..kah..kah



Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 2 comments

Tanpa Nama
27 September 2012 10:21 PTG

Masyaallah.. mimang tida padann

Tanpa Nama
4 Oktober 2012 7:09 PTG

Astaga, ganas nya Rosmah. Mcm nak gusti je. Takut mat keding tu, mau terpelanting kang...hahahha

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit