BN sudah Besar Kepala, Ini Buktinya.

| comments

Kerajaan persekutuan membuka tender bagi loji rawatan air Langat 2 walaupun gagal untuk mendapatkan lampu hijau daripada kerajaan Selangor bagi meneruskan projek bernilai berbilion ringgit itu.

NONEMenurut notis di lamanweb Syarikat Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) - sebuah syarikat milik penuh Menteri Kewangan Diperbadankan -  tarikh tutup tawaran tender itu ialah pada 20 November.

Wah, BN sudah tunjuk besar kepala, ini yang nak sangat buat empangan ni kenapa?, kompirm ade udang sebalik batu nei.

Korang percaya ke BN ni perihatin dekat penduduk negeri yangd ah tolak umno?, tengok la apa jadi dekat kelantan, pernah BN salurkan bantuan sepatutnya untuk bangunkan negeri tu?, tengok pulak dekat terengganu apa BN dah buat bila rampas balik negeri tu. masih nak percaya ke umno ni nak tolong rakyat?.

Mengikut Akta 172, Jabatan Perancang Bandar dan Desa 1976, mana2 pembangunan yang hendak dibangunkan memerlukan kelulusan KEBENARAN MERNCANG.... adakah BN hendak melanggar akta tu, rasanya mereka memang nak langgar sebab muhyiddin dah arah peguam negara kaji cara untuk  meneruskan projek tu tanpa kelulusan Selangor.

Balik pada isu sebenar, kenapa nak bina empangan padahal air banyak, sila semak balik artikel yang "tukanglawan" tulis sebelum ni ( klik sini ) berkenaan isu air ni. yang jadi masalahnya air terawat tak cukup... kenapa tak guna penyelesaiian yang negeri selangor bagi iaitu buat logi rawat air?

Sibuk nak bina empangan yang dah sah kene bina jugak logi rawat air lepas tu menunjukkan ada sesuatu yang tak kena.. korang pepandai la fikir..


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit