Gempar, Jabatan Pelajaran Johor Guna Logo Merdeka Pakatan

| comments (1)

Sekali lagi kegemparan berlaku, nampaknya Logo Merdeka Pakatan rakyat memang diterima ramai, sebelum ni Pos malaysia pun guna logo ciptaan pakatan rakyat dekat web diorang.

Kali ni "tukanglawan" kongsikan lagi satu web yang jugak gunakan logo merdeka ciptaan pakatan rakyat. jeng.. jeng.. jeng..



Nampak tak logo merdeka pakatan rakyat dekat web tu, belah kanan bawah tulisan "Selamat Hari Malaysia"


"tukanglawan" tak tahu apa motif logo tu digunakan dekat web milik kementerian pelajaran negeri johor tu, tapi yang pasti logo merdeka ciptaan pakatan rakyat lebih releven digunakan berbanding logo janji dicapati ciptaan budak tadika tu. kah..kah..kah

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
12 September 2012 8:42 PTG

najib dah pkir dlu dah logo tu dri thun lepas..pr je yg ciplak..ni mesti ada sumber2 dlaman ni..hehe

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit