Blog Menyamar Berjaya Timbulkan Kemarahan Rakyat Sabah

| comments

Ingat lagi tak artikel yang tukanglawan siarkan tak lama dulu, tentang 2 buah blog yang dikatakan menyamar sebagai penyokong pakatan rakyat, tetapi dalam masa yang sama cuba mengelirukan pembaca. ( sila baca sini )

Taktik yang mereka gunakan ini adalah taktik confius ( mengelirukan )sedangkan blog-blog tegar lain yang tidak menyamar kebanyakkanya menggunakan teknik Convince ( meyakinkan ) dimana selain hujah, bukti-bukti diberikan untuk menguatkan hujah.

Kita sedia tahu blog-blog BN kebanyakkanya sudah habis modal, sudah tiada apa lagi bukti meyakinkan dapat mereka beri, jadi mereka memilih pendekatan Confius.. dan akibatnya ramai yang sudah terkeliru kerana tidak mampu menilai.

Seperti isu dibawah yang sengaja dimainkan sehingga menyebabkan ramai rakan-rakan sabah tidak berpuas hati.
Awas, jangan mudah terpedaya, jangan terlalu cepat percaya dan marah, disini sentimen perkauman cuba dimainkan, jika mereka sudah tidak dapat meyakinkan kamu, mereka akan gunakan pula cara mengelirukan. dan anda mungkin terkeliru.


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 

AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit