Pameran Zunar Mahu Disabotaj?

| comments

Memang rupanya kartun itu punya impak besar dalam menyampai maklumat, walaupun kadang-kadang lukisan kartun itu ringkas rupanya kesan lukisan itu sangat hebat.

Kadang kala jadi ketakutan pada pihak lain,

Agaknya sebab tu la kot pameran lukisan oleh Zunar ingin disabotaj. perkara tu didedahkan oleh Zunar sendiri di laman Facebooknya.


Takpe la, sabotaj la macam mana pun, kalau dah orang minat pada kartun ni orang akan pegi jugak... betulk tak?

Ok kalau minat nak pegi... sila la ke Galeri Shah Alam, Dari 1 september hingga 9 September jam 8.30 pagi hingga 5.30 petang.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit