Wow, Anak Mahadey Dapat Anugerah, Meniaga Apa Agaknya Ye?

| comments

Anak Mahadey si mirzan diberi anugerah oleh Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Kuala Lumpur (DPMMKL) sebagai penerima Anugerah Usahawan Malaysia 2012 anjurannya.

Hebat jugak rupanya  anak si mahadey ini, bina empayar perniagaan besar dalam dan luar negara dengar ceritanya, malah lebih hebat lagi anak si mahadey ini dengar ceritanya ada kene mengena dengan satu pernigaan hebat yang pasti untung, perniagaan apa tu?

Dengar cerita si anak mahadey bernama mirzan ini selain ada perniagaan minyak pun ada kene mengena dengan perniagaan air jugak, bab perniagaan minyak itu hebat, tapi lebih hebat tentang perniagaan air itu, sebab perniagaan air jenis itu memang jarang orang melayu terlibat.

Mungkin kerana jarangnya orang melayu terlibat dalam bisnes air "istimewa" ni la dewan Perniagaan Melayu Malaysia Kuala Lumpur sampai "berani" beri anugerah pada anak seorang tua yang mula bercakap seolah -olah alim  kebelakangan ini.


Air apa agaknya yang anak si mahadey itu perdagangkan,cuba lah search dekat google, mungkin boleh jumpa jenis airtu.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit