Umno Johor Mula Rebah, Tapi Berita Ini Tak Keluar utusan.

| comments (1)

Cawangan umno Batu 5, Kg Mohd Noor Parit Sulong, Johor dikhabarkan telah dibubarkan, ini berita hebat, tapi berita ini takkan keluar di surat khabar utusan ataupun buletin utama TV3 Suku.

 

umno johor pasti sedang tertekan sekarang,mana tidaknya, setakat 20 -30 orang keluar umno itu mereka masih boleh terima, tapi bila 1 kampung keluar tinggalkan umno, ini malapetaka bagi umno, apatah lagi kerana johor itu kubu kuat umno.

Kenapa mereka keluar umno, ada desas desus kata mereka ini dianggap macam sampah, umno hanya pandai tabur janji kosong pada mereka, berjanji hanya bila nak pilihanraya, tapi bila sudah menang, gagal menunaikan janji serta menjaga kebajikan penduduk kampung.

Ini makin buat najib pening kepala, makin nak dekat pilihanraya, berita-berita macam ini yang najib tak mahu dengar, apakah mungkin lepas ini ada lagi 1-2 kampung yang akan turut keluar tinggalkan umno?, itu tak mustahil kerana orang Johor sendiri sudah meluat dengan umno si waris penjajah.


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

21 November 2012 2:38 PTG

dah stesen TV depa pegang..tul tak?hehe

McD Malaysia VS McD Luar Negara

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit