PANAS!! Syarikat Swasta Kendalai AES Menyamar JPJ?

| comments

Sila lihat gambar dibawah. 

 


Kenapa kenderaan yang didakwa milik syarikat swasta yang diberi tander saman rakyat (sebut rompak duit rakyat ) menggunakan logo JPJ dikenderaan mereka.

Apakah sebab syarikat ini adalah syarikat kroni ( sebab akan buat untung dan beri untung pada kerajaaan dengan menhakis poket rakyat) maka dengan sesuka hatinya boleh gunakan logo JPJ?

Siapa yang beri kebenaran, bagaimana sebuah syarikat swasta yang sudah pasti mahu cepat untung boleh jadi "transform" jadi agensi penguatkuasaan Jabatan pengangkutan jalan.

Pelik-pelik, Malaysia memang pelik. Syarikat kendali AES sudah jadi JPJ.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit