Lawak!! Bila Umno Sangka Mereka Baik

| comments

Sila lihat gambar dibawah. 


Umno sangka mereka baik, sebab itulah kalau pemimpin mereka hina Islam pun tak apa, ularmak-ularmak umno pun kata tak berdosa, tapi cuba kalau pemimpin pakatan yang ulas sikit pasal apa-apa isu berkaitan dengan hukum hakam, maka habis lah segala media diarah untuk putar belit cerita.

Masalahnya baik kah kerajaan yang ada sekarang nei?, rasuah sana sini, keluarga menteri baham duit dana untuk ternak lembu, salah guna kuasa, tak beri royalti pada kelantan, tahan orang tanpa bicara, tu baru sikit, banyak lagi kalau nak selongkar,

Belum lagi kes bekas pemimpin umno rasmi kilang arak yang sah-sah bertentangan dalam islam.

Masalahnya banner macam ni la yang banyak tipu orang yang tak mahu kaji betul-betul kenapa kerajaan sekarang ni perlu ditumbangkan, senang cakap kerajaan sekarang ni tak berapa baik la.

kenapa tak berapa baik?, sebabnya mudah, umno ni anak buah british, british pulak sekutu kuat israel selain amerika, dan anak bauh penjajah ni takkan senang-senang diberi kuasa oleh british lebih kurang 50 tahun lepas tanpa ada agenda tertentu.

Nak cakap pasal kerajaan baik, kita tengok la, zaman bn memerintah selangor, penang, dulu dan bandingkan dengan kerajaan pakatan yang memerintah negeri tu sekarang, mana yang lebih baik.

Umno ni sangka mereka baik, sangka mereka la, sebab mereka rasa semua yang mereka buat betul, tapi dimata rakyat?... umno perlu ditumbangkan sebab mereka teruk, bukan baik.


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit