chua soi lek Kafir Zimmi?

| comments (2)

Sudah dengar fatwa baru mashitah? kalau belum baca bawah nei

Orang bukan Islam yang menerima kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dianggap sebagai 'kafir zimmi' (bukan Islam yang patuh bawah kepimpinan Islam), kata Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri  mashitah ibrahim.

Kah..kah..kah.. ohh rupanya nak tau kafir zimmi atau harbi kene ikut sama ada dia sokong najib tau tak la rupanya.

Kalau macam tu soi lek tu ikut fatwa si mashita ni kira kafir zimmi la gamaknya. kah..kah..kah.

Kalau pemimpin DAP yang menghormati orang islam, bantu orang islam, jadikan apa yang Rasullullah anjurkan masih dikira kafir harbi la kalau ikut fatwa terbaru mashita nei.

Sudah -sudahlah buat orang pening dan keliru kan orang mashita oiii.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 2 comments

Tanpa Nama
8 November 2012 3:29 PTG

Kafir zimmi ke,harbi ke ....kafir tetap kafir....

9 November 2012 6:08 PG

@Tanpa Nama Kafir Zimmi dan Harbi berbeza, kerana itu ada pengkelasan... rajin-rajin study untuk tahu bezanya.

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit