( Update) Hangout Najib Kene Dislike Dan Terima Komen Pedas

| comments (4)

Kesian dekat najib ( buat muka kesian je la) sudah la belum sempat acara hangout yang disiarkan live di youtube najib sudah kene perli, ( baca sini ) tengah bersiaran pun kene lagi, kah..kah..kah.. memang kesian


Agaknya najib lupa nak hantar pencacai-pencacai upahan kaki bodek backup agaknya.. cuba tengok gambar bawah nei.. 



Ya betul, sesi hangout najib kene dislike, kira banyak la jugak berbanding jumlah keseluruhan yang tonton.

Sehingga detik tadi seramai 892 dah dislike, yang like tu ade la 525, kalau undi ni najib dah kalah dengan majoriti besar nei, yang dislike menang majoriti 2/3. kah..kah..kah

Namun tak sampai 15 minit dari screenshot pertama itu "tukanglawan sangat terkejut bila sekali lagi check jumlah dislike, jumlah itu sudah meningkat lebih dari 1250. lihat gambar dibawah


 



Disamping tu, najib kene perli kaw-kaw masa sesi nei.. sikit komen yang "tukanglawan" dapat petik dan kongsikan.

- Mengapa DS takut untuk berdebat dgn DSAI? Cakap sorang2 macam pahlawan

- Who is this loser???

- budget kroni. Hidup Umno. hidup melayu


- Saya cadangkan dato seri berdebat dengan ketua pembangkang. Terima kasih

- najib sembang lebat.. bahas dekat parlimen takut.. boooo!!!

- PALO BOTAK, BIBIR MERAH

- bosannye soklannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,

- Rebat Untuk Smartphone: Najib Memperbodohkan Rakyat


- saya masih menunggu DSAI demam bila debat dgn Tuan PM,buktikan !Debat !Debat!Debat!


- Jibby awat tak datang parlimen aritu? mc ker?
 


Nampaknya najib makin hilang populariti, idea meniru sesi goggle hangout yang dilakukan Anwar Ibrahim akhirnya memalukan najib, sudah pasti dengan kayu ukur ini anda dapat mengagak antara najib dan Anwar siapa pilihan rakyat malaysia agaknya?

Tak apa lah, harap pencacai tolong segera tekan like dan letak komen membodek segera,  najib dalam keadaan tertekan sekarang. kah..kah..kah

P/s boleh lagi kalau korang nak komen. kah..kah..kah..... nak dislike ke like suka korang la..  klik sini





Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 4 comments

Tanpa Nama
3 Oktober 2012 10:18 PTG

http://oh-download.blogspot.com/ Free Movie Download

3 Oktober 2012 11:03 PTG

bila diorang nak hantar pencacai tukang tekan like?.. kah..kah..kah.. kesian betul la

Tanpa Nama
4 Oktober 2012 7:17 PTG

demam Najib harini. baru hang tau kuasa rakyat!

Tanpa Nama
19 Oktober 2012 9:07 PTG

bila dato najib nak bagi rm 5000 untuk anak peneroka..janji bulan 10....mana janji apabila menang

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit