Najib Menteri Wanita Diperlekeh di Facebook

| comments (2)

Tadi "tukanglawan" siar cerita najib diperli dan diperlekeh ramai menjelang program ciplak "google hangout" ( sila baca sini

Kali ini nampaknya najib kene lebih teruk lagi difacebook, cuba lihat dahulu gambar dibawah.
 
Mungkin merasakan kononnya mampu memikul tanggungjawab sebagai menteri wanita dan pembangunan masyarakat najib cuba meraih sokongan dan populariti lagi.

Tapi bagaimana mungkin seorang lelaki mampu memahami apa yang wanita mahu dan rasai, akhirnya menteri wanita ini diperlekeh dengan komen-komen yang menarik dan menghibur hati, malah ada juga yang menanyakan soalan kenapa najib ponteng parlimen ketika perbahasan belanjawan. sila baca komen-komen menarik yang telah dipilih dibawah.










Kesimpulannya, populariti najib memang jatuh, rata-rata rakyat tak berapa berkenan dengan najib nei, sudah ramai rakyat yang berani menyuarakan rasa tidak puas hati . orang umno sendiri pun tak sebahagiannya tidak berkenan dengan najib dan juga rosmah yang dikatakan menjadi masalah besar buat umno sendiri.

Bagi mereka muhyiddin yassin lebih bersih dari najib, dan lebih layak menjadi presiden umno berbanding najib yang dilahirkan sebagai anak bangsawan ini.

Dan yang pastinya, ramai yang tidak selesa najib menjadi menteri wanita dan pembangunan masyarakat, kerana najib seorang lelaki.. bukan seorang wanita. tapi kalau najib pasang anganx2 jadi wanita. itu "tukanglawan" tak tau la pulak. kah..kah..kah



 Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 2 comments

Tanpa Nama
4 Oktober 2012 7:24 PTG

badut pun tak kene hina sampai camni sekali. sebab? najib lagi teruk drp badut!!

parlimen pekan
7 Oktober 2012 8:58 PTG

kasihani la wanita yg sorg ni..wanita yg len suma beranak, yg ni je betelo..keajaibn dunia..kalo ali rustam dpt award guinnes buk rekod wanita ni dpt x?

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit