Hakim Ditahan Miliki Estacy Ketika Adakan Pesta Narkotik.

| comments

Seorang hakim mahkamah daerah di Indonesia telah ditangkap sepasukan pegawai Badan Narkotik Nasional (BNN) Indonesia kerana memiliki dadah jenis pil ecstacy ketika sedang berpesta narkotik dalam sebuah karaoke di sebuah hotel di Jakarta pada hari Selasa.
  
Media tempatan memetik pegawai BNN sebagai berkata bahawa hakim lelaki itu didapati memiliki sejumlah pil ecstacy dan sebuah alat menghisap dadah semasa dia ditangkap.
  
Turut dirampas daripada mereka ialah dadah jenis syabu.
  
Satu laporan menyebut pengakuan hakim itu kepada pihak berkuasa bahawa beliau membelanjakan Rp11 juta untuk membeli dadah dan mengadakan pesta narkotik di tempat hiburan itu semalam.
  
BNN dilaporkan telah sekian lama menyiasat hakim itu selepas mendapat maklumat mengenai penglibatannya dalam kegiatan dadah.
  
Turut ditangkap bersama beliau semalam ialah dua rakannya serta empat wanita penghibur yang menemani mereka dalam karaoke itu.

Hakim itu juga pernah dilaporkan terlibat dalam kes gangguan terhadap wanita sebelum ini.

- Bernama -
 
Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit