Soalan Berkaitan Bersih Boleh, Soalan Menteri Kewangan Terbaik Taknak Ke?

| comments (1)

Timbalan Menteri Pelajaran, Datuk Dr Puad Zarkashi berkata, tidak ada masalah mengenai soalan tentang perhimpunan BERSIH 3.0 dalam peperiksaan percubaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini.

Menurut Puad, selagi soalan itu tidak melibatkan sensiviti perkauman, agama atau menghina mana-mana individu, ia boleh digunakan.

Ohh tak apa lah kalau Umno berpolitik dengan buruk-burukkan penyokong BERSIH di sekolah.

Di Masjid pun umno boleh guna  untuk promosikan umno dengan tepek stiker pada sejadah...

Umno memang cakap tak serupa bikin, dia aje lah yang bagus, sebab tu soalan yang memburuk-burukkan rakyat yang nak pilihanraya yang adil dan bersih dibolehkan.

Cuba try letak solan kapal selam Al-tantuya, tak pun soalan ekonomi 20 tahun kebelakangan ni siapa menteri kewangan Malaysia terbaik... agak-agak boleh tak?


 
Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 

 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

27 September 2012 9:04 PTG

barua-barua yang takut kebenaran terdedah ! memang haram jadah betul pemimpin-pemimpin umno-apco ni ! ABU !

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit