Sebarkan Segera, Video Penuh Perkasa ganggu Tazkirah Di Kedah

| comments

Ini adalah rakaman penuh selama 20 minit gangguan Perkasa terhadap majlis tazkirah Agama yang disampaikan oleh Dato' Seri Anwar Ibrahim di Masjid Seberang Pumpong, Alor Setar.

Tindakan biadap Perkasa yang tidak tahu menghormati masjid ini harus diselar kerana mereka telah memalukan keseluruhan orang Islam.Perkasa jangan lagi bicara soal islam, kerana mereka tidak layak, perkasa juga jangan lagi sebut-sebut soal keharmonian orang melayu, kerana mereka suka mencari gaduh.

Jika anda ahli Perkasa, jangan merasa malu untuk membakar baju Perkasa, kerana anda akan malu bila orang memandang benci terhadap anda bila anda mengenakan baju berlambang Perkasa.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit