Rupanya Duit Tabung Rosmah Belum Habis lagi.

| comments

Belum habis-habis lagi rupanya duit dari tabung rosmah nei, "tukanglawan" pun tak pasti besar mana tabung tu agaknya, mungkin besar loji air dan dalam nya pulak penuh dengan note RM100.

Kalau fikir-fikir rosmah yang menabung dari kecik tu mesti dah abis belanjakan semua duitnya, bayangkan lah berapa harga cincin berlian, berapa pulak harga baju dan beg tangan "berkin" yang bukan calang-calang harganya tu.

Majlis tunang anaknya aritu pun dah habis ratus-ratus ribu, belum lagi majlis sambutan hari jadi suami tersayang yang bernilai puluhan ribu tu.

Kalau selak cerita lama, mestilah duit tu dah habis sebab rosmah pernah shooping sakan hari tu di australia, ingat tak pendedahan wartawan australia hari tu.

Ni sekarang dengar pakai pulak jam jenama termahal di dunia, entahlah "tukanglawan" pun tak mampu beli jam harga ratus-ratus nei, jadi berapa nilai sebenar tak tau la.


Entah-entah rosmah nei sebenarnya anak hartawan, punya harta bertimbun-timbun, punya banyak lubuk emas, timah dan gangsa, simpanan minyak lebih banyak dari raja brunei..

Agaknya la..

Bayangkan ni pun rosmah dah ikut cakap laki dia si najib tu.. amalkan wasatiah, keserderhanaa, kalau dia tak ikut cakap laki dia.. bayangkan lah... 5 jam tangan pakai sekali.. apa ada hal.. duit tabung tak habis lagi. kah..kah..kah..


 
 Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit