Koleksi Gambar, Shooting Tak Cukup Air.

| comments (2)

Heboh semua blog cerita pasal taktik dan dakyah jahat pasal pengambaran nak burukkan Kerajaan pakatan Rakyat negeri selangor. (Baca Sini)

Ini memalukan sebab orang Selangor tahu, air dekat negeri selangor ni banyak, terlebih banyak, tuhan turunkan untuk hambanya, yang puak-puak ni pulak sibuk nak cakap air takde la, tak cukup la, nak sangat ke ALLAH bagi camtu?, sampai nak cuba bodohkan pemikiran rakyat bukan setakat dekat selangor ni, tapi satu Malaysia nak ditipunya.

Nampaknya puak ni nak sangat projek empangan Langat 2 tu, sampai sangup labur duit untuk buat iklan menipu nei, kerja sapa nei kita kene cari sapa yang labur modal, dia ni ada kepentingan dalam projek nei.. mesti punya la.

Berapa kali nak cakap.. air dekat selangor nei berlebih, nak tahu ape masalah sebenar sila baca kat sini

Sambil tu tengok la gambar-gambar diorang shooting.. tapi bila benda nei dah terbongkar, tak tau la iklan nei akan keluar ke tak nanti.. semua dah terbongkar kan...  
 














 Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 2 comments

24 September 2012 4:47 PTG

belakun dapat duit,dosa fitnah pun dapat sekali,pelakun sikit la barangkali,tapi penerbit pengarah yang tanggung bnyak. Mana Hassan Jati?Perkosa?senyap saja?mufti/ulama mana?

24 September 2012 6:05 PTG

@qama hueng terdesak sangat diorang nei kan... sebab tu la umno BN nei kita kena sapu cepat.. sebab dah teruk sangat dah.

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit