Transformasi Ustazah Mashita Oleh umno

| comments (2)

Ustazah ini semua kita kenali dulu, ketika itu dia tidak pun bergelar YB, ketika itu ustazah ini yang selalu keluar di TV bolehlah dikatakan seorang yang disegani. rasanya apa yang dibicarakan olehnya ketika itu bolehlah kita ambil jadikan panduan.

Semalam ustazah ini mengemparkan ramai kawan-kawan di facebook, bila dalam satu rancangan forum di kaca TV malas sebelumnya, ustazah ini mengatakan golongan Artis dan Pelakon tak perlu la bicara soal Agama. ( sila baca disini ).

Ini agak pelik, kerana artis dan penyanyi juga sebenarnya bertanggungjawab menyeru kepada kebaikan, jika pandai mengolah, filem dan lagu boleh digunakan untuk mengagungkan ALLAH, boleh juga filem dan lagu dibikin untuk membuatkan kita lebih mahu mendekatkan diri pada Islam. itu juga namanya berdakwah.

Sebenarnya sejak di"TRANSFORMASI" kan oleh umno. mashita sendiri memang sudah jadi pelik, juga sudah berani mempersenda hukum HUDUD, hukum ciptaan tuhan  untuk manusia.

Sedikit sedutan bagaimana ustazah yang telah "ditransformasikan" oleh umno mempersenda hudud



Andai belum lagi negara ini bersedia untuk menjalankan hudud, jangan sesekali memperlekeh hukum ciptaan tuhan hanya kerana mahu menjaga jawatan dan kuasa.

Kerana mahu menjaga pangkatlah, mashita sanggup persenda hudud, benarlah akhir zaman Agama dijual untuk kepentingan diri sendiri.

Jom kita tengok transformasi mashitah oleh umno,



Amacam, nampak macam artis tak ustazah ni sekarang?, lip-lap-lip lap... mengerlip


Sila like jika suka artikel ini, dan send ke rakan anda untuk kongsi
NAJIB SEBUT "HARAM JADAH", DIA LUPA UMNO DULU PERNAH DIHARAMKAN, JADI UMNO ITU "HARAM JADAH" . NAJIB PERNAH KATA, 'KITA TUNJUK NEGARA INI SIAPA YANG PUNYA," SEBAB MARAH PADA PENYOKONG PAKATAN, DIA LUPA RAKYAT AKAN TUNJUK, NEGARA INI BUKAN BAPAK NAJIB YANG PUNYA. ABU... asalkan bukan umno

Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah
Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini

. .
Share this article :

+ comments + 2 comments

Tanpa Nama
1 Ogos 2012 9:24 PG

Dah takde "BASTUL WAJHI"
Semuga Allah beri semula hidayah kepada beliau.... Amin!!!!

4 Ogos 2012 2:45 PG

Minta izin copy gambar ni di blog.

http://asal-bukan-umno-johor.blogspot.com/2012/08/transformasi-abby-vs-ustazah-mashitah.html

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit