Gempar, Imam Masjid Digantung

| comments

"tukanglawan" melayari facebook tadi dan terkejut dengan satu berita pelik tapi benar ini, berita seorang imam sebuah masjid jamek di pasir gudang johor digantung tugas hanya kerana membenarkan  tuan guru Nik Aziz bersolat jumaat di masjid tersebut.

Ini budaya politik apa ni, apakah dosa tidak membenarkan orang bersolat dimasjid itu mampu dipikul oleh imam itu jika tidak membenarkan Tuan guru bersolat disana?, sudah pasti apa yang dilakukannya oleh imam tersebut betul, kerana menghalang orang bersolat itu salah.

Jadi, dengan mengantung tugas imam tersebut kerana membenarkan Tuan guru Bersolat dimasjid tersebut lah yang salah, dan siapa yang bersalah itu, dan hebat sangat kah dia sehingga mampu menanggung dosa kerana ambil tindakan pada imam yang benarkan Tuan guru bersolat.

Malaysia sudah rosak, busuk umno main politik sudah sampai ke dalam masjid,


Sila like jika suka artikel ini, dan send ke rakan anda untuk kongsi
NAJIB SEBUT "HARAM JADAH", DIA LUPA UMNO DULU PERNAH DIHARAMKAN, JADI UMNO ITU "HARAM JADAH" . NAJIB PERNAH KATA, 'KITA TUNJUK NEGARA INI SIAPA YANG PUNYA," SEBAB MARAH PADA PENYOKONG PAKATAN, DIA LUPA RAKYAT AKAN TUNJUK, NEGARA INI BUKAN BAPAK NAJIB YANG PUNYA. ABU... asalkan bukan umno

Anda boleh menyalin artikel yang disiarkan tanpa halangan, sila letakkan link blog "tukanglawan jika sudi, semoga maklumat dan informasi dapat disampaikan kepada semua . Anda juga digalakkan share artikel ini di Facebook, twitter, forum atau apa juga medium sebaran. jika ada saranan dan pendapat, e-mailkan ke infotukanglawan@gmail.com , silakanlah juga tinggalkan komen anda dibawah
Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini

. .
Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit