Menteri Besar Pahang Yang Takbur

| comments (3)

Sapa tak kenal dengan menteri besar pahang ni, banyak cerita dah tentang dia ni, dari cerita tunjuk isyarat lucah kepada ajak rakyat orang asli bertumbuk, jenis pemimpin macam nei lah yang jadi menteri besar.. masalahnya siapa yang pilih.. betul ke rakyat Pahang nak dia ni jadi menteri besar?.

Selama dia ni jadi menteri besar pahang, banyak sangat ke perubahan yang dicapai, tak ada ke orang lain yang layak diangkat umno untuk dijadikan menteri besar?,

Menteri besar sorang nei perangai ala gangster cikit, sendiri boleh nilai kan. bercakap kasar, tak hormat orang, dia lupa agaknya bila-bila rakyat Pahang boleh "berhentikan" dia dari jawatan menteri besar tu.

tapi dia ni pulak jenis cakap besar, takbur.. ni pulak dia dah janji nak kerat telinga kalau bn kalah di bentong, dah kerat telinga dia nak campak telinga tu dalam sungai pahang, lepas campak telinga dia tu, dia janji nak terjun sungai pahang...

korang nak tengok tak.. kali ni kita tengok dia nak tunai tak janji tu.. kalau nak tengok bagi bn dekat bentong kalah.. kah..kah..kah

Jangan cakap besar dan takbur.. kuasa dan perancangan tuhan ko belum tau lagi bro...





Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 3 comments

30 November 2012 11:26 PTG

Orang2 Bentong, kalau nak tengok pesta potong telinga tolong undi DAP pada PRU13 nanti. Kalau Adnan cuba lari, ramai2 tangkap dia dan potong telinganya di depan khalayak ramai; lepas tu campakkan dia ke dalam Sg Pahang. Cari tempat yang banyak buaya.

Tanpa Nama
1 Disember 2012 5:56 PG

Pastikan UMNo/BN kalah di bentong dan seluruh pahang.....kita pastikan mamat berlagak samseng kampung dusun dipotong telinga dan terjun ke sg pahang.....kene keje kuat sbb PATI kat pahang banyak sgt.....lebih2 lagi di Pekan.....okey org pahang....caiyookkkkk

Tanpa Nama
1 Disember 2012 12:49 PTG

If you want to improve your know-how simply keep
visiting this web site and be updated with the latest news posted here.
Review my weblog : put

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit