Pertahan Umat ISlam Kerja Maksiat, MCA Harus Dihapuskan.

| comments (1)

Presiden MCA chua soi lek mendakwa seramai 1.2 juta rakyat Malaysia akan kehilangan kerja sekiranya PAS melaksanakan hudud di Malaysia.
chua yang memetik satu SMS oleh individu tidak dikenali, menyenaraikan pelbagai industri yang terjejas denga kehilangan pekerjaan yang didakwa itu, sekiranya hudud dilaksanakan.

Dakwanya, ia termasuk pekerjaan di resort perjudian Genting Highlands, pusat pertaruhan dan juga rumah urut

Hah, tengok tu. Chua Soi Lek ni memang dari dulu memusuhi Islam, tapi sebab dia bersahabat dengan umno maka dia kebal, cubalah Chua Soi Lek ni pemimpin DAP TV3 suku dan utusan meloya akan main isu soi lek hina Islam setiap hari.

Tapi benda ni senyap je sebab dia ni cina kawan umno. umno pulak kita dah tahu memang kalaudengan rakan sekutu dia akan diam, konon aje lah umno itu pembela bangsa dan negara.. nak harap bela islam? sendiri tengok la pemimpin umno macam mana.

Soi lek yang
suka melayu islam kerja di pusat judi di negeri syaitan genting highland ni harus dibenamkan dalam pilihanraya akan datang, tapi tak tahu la kalau ade lagi tegar umno yang masih nak undi MCA nanti kan..


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
19 Oktober 2012 5:12 PTG

Cina baik ambo hormat n puji. Cino celako macam ni patut diterajang n ditelanjangkan...akhlak dia macam taik..nk cakap pasal hudud..umat islam kena ajar ckit pada si mulut celupar ni...baru dia tau kecik /besar bumi Allah..agama kamu kami tkpernah pertikai n sentuh pun...tp hak paling ambo pening ada jugak hak mengiakan kata2 syaitan dikenali...

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit