Najib Seolah-Olah Restui Hinaan Soi Lek Terhadap Hudud

| comments

Kenyataan Chua Soi Lek tentang Hudud adalah satu penghinaan yang nyata terhadap agama Islam.Saya sifatkan ianya sebagai satu serangan yang biadap dan telah menyinggung perasaan umat Islam.

Penghinaan tersebut dilakukan di hadapan Datuk Seri Najib Razak dan ini juga bermaksud menghina beliau sebagai PM dan tetamu khas konvensyen mereka tempoh hari.

Lebih parah lagi, kenyataan Chua Soi Lek tersebut seolah-olah dipersetujui oleh Datuk Seri Najib Razak.

Kebisuan total Datuk Seri Najib Razak tentang perkara ini jelas menunjukkan beliau berada di pihak yang salah. Satu tindakan yang amat memalukan dan tidak mampu dipertahankan lagi.

ANWAR IBRAHIM


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit