Lagu Tema PRU13 - Semarak Reformasi.

| comments

Mungkin ada kawan-kawan yang masih belum menonton video clip lagu tema PRU13 yang berjudul Semarak reformasi. 

Video clip yang enarik ini menyusuri kembali sejarah pemecatan Dato Seri Anwar Ibrahim yang merupakan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri kewangan ketika itu. 

Bermula dari pemecatan tersebut Dato Seri Anwar telah difitnah dan dihumban selama 6 tahun ke dalam penjara, sebelum dibebaskan kemudian setelah didapati tidak bersalah. 

 Mari kita tonton video clip berkenaan, apa yang pasti lagu tema ini tidak akan buat anda muntah seperti lagu ciptaan rais yatim yang membodek umno. 


 Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit