Orang Cina Lebih Yakin Hudud Adil Berbanding Melayu Umno Sendiri

| comments

Satu kajian mendapati sebanyak 42 peratus Cina yakin hudud adil untuk semua ketika masyarakat Cina dikatakan fobia dengan cadangan pelaksanaan hudud oleh PAS.

 Tinjauan Universiti Malaya (UM) mendapati hampir separuh golongan itu percaya undang-undang Islam itu mampu menjanjikan keadilan kepada semua. 

Dapatan mengejutkan itu diperoleh oleh Pusat Kajian Demokrasi dan Pilihan Raya Universiti Malaysia (UMCEDEL) hasil tinjauannya baru-baru ini.

Hah, ini satu tamparan buat Melayu umno sendiri yang rata-rata memperlekehkan hukum ALLAH tersebut, Malah ada pemimpin agung mereka yang dengan sengaja mengatakan hudud tidak sesuai dilaksanakan dalam dunia moden hari ini.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit