Gempar, Kes terbaru Pijak Gambar Najib.

| comments (1)

Kerajaan negara ini enetapkan bahawa perdana menteri sangat suci lagi maksum, memijak atau menghina perdana menteri malah melibatkan juga isteri perdana menteri adalah satu dosa cukup berat.

Dalam kes terdahulu, seorang pelajar yang belum dihadapkan ke muka "pengadilan" telah dibuang dari kolej serta "pinjaman" PTPTN ditarik balik, sementara itu beberapa orang yang dikatakan "terlibat" juga diburu ke lubang cacing.

Dalam kes berasingan beberapa "tua bangka" tidak dikenakan tindakan kerana menayang punggung dihadapan kediaman seorang peguam, malah beberapa "tua bangka" yang mengidap penyakit pundi kencing juga tidak diambil tindakan kerana kencing pada banner yang mempunyai gambar pemimpin Pakatan Rakyat, ini kerana tindakan mereka menghina pemimpin pakatan rakyat dilihat sebagai bukan satu jenis kesalahan.

Baru sebentar tadi tersebar satu lagi kes baru "memijak gambar perdana menteri" suspek tersebut mungkin akan ditangkap segera dan dihadapkan ke muka "pengadilan"Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

7 September 2012 11:34 PTG

kena gari nih !

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit