rais yatim Buat Lawak lagi, Whateverlah, Janji Dicapati.

| comments (1)

Rais Yatim dinasihatkan diam sebelum menjadi bahan gelak, ini pesanan dan nasihat iklas.

Tak guna la kita ni nak hidup tegakkan benang basah, kalau dah tahu lagu tak sedap, dah tahu logo kene ejek dengan bukan sorang, tapi berpuluh-puluh ribu orang, lebih baik menyerah kalah je.

Angkat tangan dan akui kesilapan, mudah kan.

Yang jadi susahnya perangai menteri ni, salah pun tak mahu mengaku, takmo kalah cakap orang kampung, asyik dia je nak betul.

Takpe, rakyat suka sebab menteri di malaysia nei sekarang memang sah jadi bahan ketawa.

Ni rais yatim ni nak buat panel siasatan ni, kenapa, nak bukak lebih besar pekung didada ke atau nak bagi rakyat gelak lagi.

Ini kerja paling bodoh dan bangang, sebab kes lagu ni tak mengancam keselamatan negara pun, takkan jadi perang sebaba lagu nei dan takde yang terbunuh kemalangan sebab dengar lagu nei. jadi lagu sampah ni tak perlu la nak siasat ciplak ke tidak.

Kalau betul pun nak siasat tak sampai 1 hari dah dapat keputusan, tak perlu buang masa rakyat lagi dengan cerita lagu kemerdekaan paling bodoh dan hina sejak 55 tahun merdeka ni.

Tak payah la tubuh panel siasatan, sebab lagu tu RAIS YATIM sendiri tulis, dia boleh call terus pengubah lagu tu dan tanya lagu ni ori atau ciplak melodinya.....

Budak kecik pun boleh fikir penyelesaian paling mudah, masalah pak menteri ialah nak tunjuk pandai dan taknak kalah. tu je....



Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

3 Ogos 2012 4:04 PTG

mangkuk ni nak suruh tubuh badan siasat pasal fulus daa ! tadak lain melainkan fulus & fulus & fulus,badut lawak malaysia ! ABU jangan lupa !

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit