Rafizi Ajak Khairi Naik Kereta Edar Stiker.

| comments

Khairy Jamaluddin yang kalah berdebat dengan Rafizi hari tu pernah menyifatkan Kempen PKR dan Rafizi khasnya yang mendesak harga kereta diturunkan boleh menyebabkan negara muflis.

La, macam mana pulak negara boleh muflis, rakyat beli kereta dengan harga murah boleh buat negara muflis ke?,, berapa banyak cukai yang kerajaan punggut dari setiap harga kereta.. banyak ke? ala.. takkan dengan rakyat nak berkira... takkan la dengan rakyat kerajaan nak meniaga.

Agaknya Khairi tak paham kenapa PKR dan Rafizi bersungguh sangat nak harga kereta diturunkan, elok la si Khairi ni ikut berjemur edar stiker, sekali sekala apa salahnya kan, rafizi pun dah pelawa tu.

Saya mengalu-alukan Khairy untuk turut serta bersama-sama mempromosikan kempen #turunkanhargakereta dengan menaiki kereta rasmi Cheapmobile ke tempat-tempat strategik di sekitar Kuala Lumpur dan mengedarkan pelekat kereta,” kata Rafizi.

Masalahnya nak ke Khairi join kempen turunkan harga kereta?.. ala.. sesekali. rasa la pulak apa yang pakatan perjuangkan kan.

Agak-agak dia sanggup tak.. kah..kah..kah

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit