Betul ke Pengarah Besar Felda DIsingkirkan Secara Lembut?

| comments

Betul ke Datuk Dzulkifli Abd Wahab kini "disingkirkan" secara lembut sebagai pengarah besar Felda dengan dipindahkan ke Kementerian Asas Tani serta ditugaskan ke Rom, Itali?..

Mazlan Aliman Pengerusi NGO Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan (ANAK)  berkata, keputusan itu dibuat dalam mesyuarat khas Lembaga Pengarah Felda pagi semalam.

Dzulkifli pada Disember lalu dilapor diarah bercuti dan mengikuti kursus pengurusan lanjutan bagi meningkatkan prestasi untuk melakukan transformasi Felda.

ANAK bagaimanapun beranggapan tindakan itu ekoran beliau tidak disenangi kerana didakwa menentang usaha menyenaraikan Felda Global Ventures Holdings (FGVH) di Bursa Malaysia.

Apa sudah jadi ni?,... tiba-tiba Felda sudah macam milik individu pulak, kalau tentang nanti akan dibebankan dengan tugasan tak munasabah.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit