Angkara Logo "janji dicapati" Sampai Hari Ni Kerajaan Pening.

| comments

Tak tahu la apa "badi" logo "janji dicapati" yang ditarik balik tu, sampai hari ini, berapa hari je lagi nak "merdeka" logo rasmi kemerdekaan tahun nei masih belum ditetapkan.


Ni bukan"tukanglawan" saja cakap, nak bagi info kene la ada buktinya, betul tak..

Seorang pegawai Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan mengesahkan bahawa kerajaan menghasilkan enam versi logo Merdeka, namun belum memutuskan versi rasmi yang akan digunakan.

Seorang pegawai perhubungan awam kementerian itu kata "Sehingga kini, kementerian kami masih belum memutuskan secara formal mengenai versi yang akan digunakan pada 31 Ogos."

Beliau berkata keputusan akhir berada di tangan Najib, Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan yang juga pencipta lirik tersohor Rais Yatim dan pegawai kanan kementerian tu.

Kah..kah..kah, Apa saja lah.. "janji dicapati" dah berapa hari ni, sempat lagi ke nak print logo?

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit