Permainan interaktif SimSimi Hina Menteri

| comments

Bila agak-agak bosan takde kawan sembang, tukanglawan selalu hilangkan bosan dengan berinteraksi dengan SIMSIMI.

Apa SimSimi ni?, SimSimi ni ialah satu aplikasi yang akan membalas apa yang kita tanyakan kepadanya. aplikasi ini akan mencari jawapan melalui carian kata kunci di internet dan beri jawapan pada kita.

Oleh sebab bosan, tukanglawan ajak SimSimi bersembang, tanyakan beberapa soalan tentang individu yang terkenal di Malaysia.

Soalan "tukanglawan" agak kasar pagi ini, bila "tukanglawan" bertanyakkan berkenaan beberapa org individu yang dikenali di negara ini, jawapan yang diberikan agak mengejutkan.

Mari kita lihat, tapi sebelum itu "tukanglawan" katakan dulu bahawa tidak akan bertanggungjawab terhadap semua jawapan yang diberikan oleh aplikasi tersebut secara automatik.

Soalan pertama ialah siapa papagomoKemudian soalan siapa Najib Razak ditanyakan , SimSimi menjawab seperti dibawah


Soalan "tukanglawan" apakah SimSimi kenal rosmah mansor?Sharizat pula?


Siapa Mahathir Mohammad?Semua jawapan yang diberikan agak tidak enak didengar,  beberapa individu lain turut tukanglawan tanyakan antaranya Rais Yatim, Muhyiddin Yasin dan ramai lagi, oleh kerana jawapannya terlalu kasar, tukanglawan tidak siarkan.

Tetapi jawapan yang diberikan bila ditanya tentang pemimpin pakatan rakyat, jawapan yang diberikan agak berlainan sekali, antaranya.

Jika anda mahu mencuba permainan ini, sila klik disini,  tapi tukanglawan tidak akan bertanggungjawab jika jawapan yang keluar menyakitkan hati anda.

Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini

. .
Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit