Cacai UMNO godam facebook Rafizi pula.

| comments (1)


Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli pada hari ini menafikan tindakan meminta maaf kepada Menteri Petahanan Zahid Hamidi. Beliau mendakwa bahawa tindakan tersebut dilakukan oleh macai United Malays National Organization yang menggodam facebook miliknya.

Rafizi menegaskan bahawa beliau akan terus dengan pendirian menyaman Zahid Hamidi atas salah guna kuasa untuk dana Angkatan Tentera Malaysia.

Nampak tak permainan di situ?

Selepas laman Malaysiakini, mereka godam Azmin Ali punya.

Kini, Rafizi pula.

Memang UMNO sudah ketandusan idea.




MEGAT HIDAYAT,
INSTITUT TEKNOLOGI MARA.







Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok....
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

23 Februari 2013 11:44 PG

cacai umno dah tak ada kerja lain dah tak lama nak tumbang...

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit