Najib Gelabah, Sekarang Baru Mahu Bincang Dengan hindraf

| comments

Selepas pemimpin Hindraf mengadakan pertemuan dengan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim di Parlimen minggu lepas, tiba-tiba najib pula mahu buat perjumpaan dengan kumpulan itu bagi menyelesaikan permasaalahan dihadapi masyarakat india.

Mengapa baru sekarang bila sudah terlalu hampir pilihanraya, baru najib mahu mendengar pandangan mereka, mahu dengar masalah orang india yang sudah lama timbul.

Alasannya senang je, najib sudah tidak mampu duduk diam, semakin dekat pilihanraya, semakin gelisah lah najib, makin dekat pilihanraya, makin najib takut kalah.

Kalau najib ini benar-benar iklas, sudah lama dulu masalah kaum india diselesaikan, mengapa selepas mereka jumpa Anwar baru najib gelabah?.Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit