Ulas Isu Hudud, Lelaki Cina Ini Dapat like Yang Banyak.

| comments (1)

Apasal presiden MCA sangat takut pada hudud?, sampai merapu dan meraban menghina-hina hukum yang ALLAH tetapkan tu, kebiasaanya orang yang ada buat salahlah yang takut dengan hudud. dia ada buat apa- apa kesalahan ke?

"tukanglawan" tertarik dengan satu komen yang diberikan oleh kawan kita berbangsa cina ini,

Tengok bawah nei.

 

Jauh beza apa yang dia fikir dengan apa yang presiden mca fikir. mungkin pemahaman mereka berbeza, kerana cara pergaulan mereka berbeza.

Mungkin kawan kita ini bergaul banyak dengan kawan-kawan yang berjaya membuat dia faham apa itu hudud, sedangkan si presiden mca sendiri berkawan dengan ketua parti orang "melayu" yang tak paham-paham hukum hudud agaknya.. kah..kah..kah













Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

+ comments + 1 comments

aku kisah
22 Oktober 2012 2:45 PTG

jgn kata x pham hudud,najis mughollazoh pun bdak tny terkebil-kebil

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit