Lihat Video Ini, Kak Wan Tak Langsung Kekok Memasak.

| comments

Sudah pasti untuk menjadi seorang pemimpin yang baik, tulangbelakangnya juga perlulah seorang isteri yang baik. 

Sudah tentu dalam keadaan paling kritikal isterilah orang paling rapat untuk memberi sokongan dan nasihat. bayangkan jika isteri seorang pemimpin itu lebih gemar menyanyi, menari dan shooping sakan, kita sudah pasti dapat nilai tahap kepimpinan suaminya bagaimana.

Lihat video dibawah, dirakamkan, ketika Datuk Seri Wan Azizah, isteri kepada mantan Timbalan Perdana menteri yang merupakan ketua pembangkang Parlimen Malaysia sekarang,  Datuk Seri Anwar ketika berada didapur.
Sikit pun tidak nampak kekok atau dibuat-buat, persoalannya, apakah isteri pemimpin seorang lagi juga begitu, atau tahu makan saja?. kah..kah..kah.


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit