Sempoinya Ada Pemimpin Macam Ini.

| comments

Bila Menteri Besar Kelantan, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menerima kunjungan hormat dari Ustaz Datuk Ismail Kamus di pejabatnya, mereka berdua hanya makan tengahari bersama bersama di pejabat itu dengan hidangan nasi bungkus yang dibeli oleh kakitangan pejabat MB. 


Perkara sama pernah dilakukan oleh Ketua Menteri Pulau Pinang, bila makan makanan yang hanya dibungkus dalam bekas polistrin, tanpa rasa janggal.

Sementara itu Datuk Seri Anwar pula tidak sedikit pun kekod menikmati secawan teh tarik bersama rakyat di warung tepi jalan.

Mereka tidak langsung kekok melakukan itu kerana mereka memang sudah biasa melakukannya, tapi apakah najib akan melakukan perkara sama di pejabatnya, dan apakah rosmah akan sanggup duduk minuh teh tarik di warung tanpa sedikit pun kekok?

Kita ada pemimpin yang sempoi , mengapa mahu pilih pemimpin yang nampak "kebaratan" mahu makan nasi pun guna sudu dan garpu?. kerana mereka yang sangat "kebaratan" itu tidak akan faham apa yang rakyat alami dalam kehidupan harian.


Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 
 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit