Selak Sikit, Betul ke Khairi Pun Pernah Naik Jet Peribadi?.

| comments

MP Machang, Datuk Saifuddin Nasution Ismail ketika membahaskan Rang Undang-undang Pengurusan Strata 2012 di Dewan Rakyat mendedahkan.

Khairy Jamaluddin pernah naik helikopter Patrick Lim.
 
Semasa pentadbiran bekas Perdana Menteri, Tun Abdullah Ahmad Badawi, Khairy yang merupakan menantu Abdullah, pernah didakwa mempunyai pengaruh dalam keputusan yang dibuat kerajaan pusat ketika itu.

Ahli perniagaan terkenal, Patrick Lim ketika di era Abdullah, memperolehi banyak projek di bawah Wilayah Ekonomi Koridor Utara (NCER) menerusi syarikat Equine Capital.

Ini termasuk pembangunan tanah Crescentia Park yang bernilai RM 800 juta dan pembangunan semula padang lumba kuda Pulau Pinang yang bernilai RM 25 bilion.

Saifuddin turut memberitahu Dewan Rakyat, selain Khairy, Menteri Besar Johor, Datuk Abd Ghani Othman juga pernah menggunakan jet yang disediakan oleh pemilik Danga Bay di Johor Bahru

Ohh rupanya Khairi tak naik Jet.. naik halikopter je.. yang didakwa naik jet MB johor.kah..kah..kah, 


Ini sekadar ingatan agar puak bn tidak lupa dengan pemimpin mereka, seperti MP Rembau Khairy Jamaluddin, yang pernah menaiki pesawat persendirian milik individu yang mempunyai kepentingan perniagaan tu.

Ehh korang, Jom join Forum AIC kat sini.. ada live chat, games, boleh lihat gambar aktiviti, kenal kawan-kawan baru, wah seronok tau. klik sini ok.... 

 
AWAS# Sebarang komen yang anda tulis dibawah memungkinkan penulis blog ini dipenjara kerana tidak menasihati anda supaya jangan mengeluarkan sebarang komen, walau bagaimana pun, mengikut konsep hak asasi manusia yang diguna pakai, manusia itu mempunyai hak dan kebebasan untuk bersuara dan menyatakan pendapat, sebarang komen dari anda dialu-alukan oleh penulis blog. Jom Follow Twitter "tukanglawan" dan dan like Facebook Page dibawah Untuk berita terkini, Jom Tonton Koleksi video ceramah disini, atau berhibur dengan TV Online disini

Share this article :

Catat Ulasan

Sila berikan komen anda dengan sopan.

 
Support : Copyright © 2011. "tukanglawan" - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger. Stats by Feedjit